Συνεργάτες

Oracle Partner

Το Oracle Cloud παρέχει εκατοντάδες εφαρμογές SaaS, υπηρεσίες PaaS και IaaS για επιχειρήσεις σε περισσότερες από 195 χώρες και περιοχές, ενώ επεξεργάζεται 55 δισεκατομμύρια συναλλαγές την ημέρα.

Η apt Information Systems είναι Oracle Gold Partner με εκτεταμένη τεχνογνωσία στην τεχνολογία της Oracle, με έμφαση στις τεχνολογικές λύσεις της, ειδικά στους τομείς Βάσεων Δεδομένων και της Αποθήκευσης Δεδομένων. Η Apt Information Systems παρέχει λύσεις με βάση την Oracle και παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε τεχνολογίες Oracle από το 2001.

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Microsoft Partner

Η Microsoft ο παγκόσμιος ηγέτης στο λογισμικό υπολογιστών βασίζεται στην ανάπτυξη, την κατασκευή και την αδειοδότηση προϊόντων λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων λειτουργικών συστημάτων, εφαρμογών διακομιστή, εργαλείων ανάπτυξης λογισμικού, καθώς και τεχνολογιών και υπηρεσιών Διαδικτύου.

Η apt Information Systems είναι Silver Partner της Microsoft και παρέχει λύσεις με βάση τις τεχνολογίες της.

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Cisco

Η Cisco Systems, Inc. παρέχει λύσεις δικτύωσης που βασίζονται στο Πρωτόκολλο Διαδικτύου (IP) της Cisco και αποτελούν τη βάση του Διαδικτύου και των περισσότερων εταιρικών, εκπαιδευτικών και κυβερνητικών δικτύων σε όλο τον κόσμο.

Η Cisco δημιουργεί κορυφαία προϊόντα που περιλαμβάνουν: προηγμένο routing και switching, φωνή και βίντεο μέσω IP, οπτική δικτύωση, ασύρματο δίκτυο, δίκτυο αποθήκευσης, ασφάλεια, ευρυζωνική σύνδεση και content networking.

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Infoquest Partner

Η Info Quest Technologies, κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά ΙΤ για περισσότερα από 39 χρόνια, έχοντας το κυριότεροο σημείο εισόδου και διάδοσης των νέων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών. Η εταιρεία απο το 1981 έχει πορεία συνυφασμένη με την εξέλιξη και τη διαμόρφωση της τοπικής αγοράς.

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Citrix Partner

Η Citrix είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα χώρου εργασίας που δίνει στους υπαλλήλους ό, τι χρειάζονται για να είναι παραγωγικοί, ενώ παράλληλα εξοπλίζουν το ΙΤ με την ορατότητα, την απλότητα και την ασφάλεια που απαιτείται για το συνολικό έλεγχο.

Η Citrix προσφέρει ψηφιακό χώρο εργασίας, δικτύωση και ασφάλεια, καθώς και τεχνολογίες ανάλυσης για να ενισχύσει το εργατικό δυναμικό, για να αυξήσει την παραγωγικότητα και να βελτιώσει την εμπειρία εργασίας.

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Webroot Partner

Η Webroot προστατεύει επιχειρήσεις και καταναλωτές από απειλές στον κυβερνοχώρο. Η Webroot έχει τις πιο σύνθετες προκλήσεις ασφάλειας στον κυβερνοχώρο σήμερα και συνεχώς εξελίσσεται για να αποτρέπει τις απειλες εναντίον μας.

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ