Ποιοι Είμαστε

Τι κάνουμε;

Η Apt είναι μία εταιρεία τεχνολογίας η οποία ιδρύθηκε το 2000 στην Αθήνα.

Η Apt στελεχώνεται από ανθρώπους με μεγάλη ευρύτητα τεχνικών δεξιοτήτων και μία ευέλικτη προσέγγιση στο κάθε project.

Οι ειδικοί μας έχουν μεγάλη εμπειρία στο να αναπτύσσουν περίπλοκες λύσεις IT και να δίνουν έμφαση σε ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής απόδοσης για Μεγάλες/Μεσαίες Επιχειρήσεις και το Δημόσιο Τομέα.

Τι περιλαμβάνουν οι κυριότερες δραστηριότητές μας;

  • Ανάπτυξη και Σχεδιασμό Εφαρμογών Λογισμικού
  • Επαγγελματικές Υπηρεσίες
  • Υπηρεσίες Συμβουλευτικής IT

Ποια είναι η αποστολή μας;

Βοηθάμε τους πελάτες μας και ανταποκρινόμαστε στις επιχειρηματικές τους ανάγκες παρέχοντας οικονομικές αποδοτικές τεχνολογικές λύσεις.

Δημιουργούμε λύσεις ώστε να μειωθεί το κόστος και ο χρόνος ανάπτυξης.

Ολοκληρώνουμε τα projects στην ώρα τους και στα πλαίσια του προϋπολογισμού του πελάτη.

image
Ιδρύθηκε το 2000
2015 Επέκταση πέρα του ναυτιλιακού τομέα
Έμφαση σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις και το Δημόσιο Τομέα
Πρόβλεψη καινοτόμων λύσεων και υπηρεσιών
Στρατηγικές συμμαχίες με πωλητές τεχνολογίας
Έμπειρο προσωπικό με διαφορετικές ειδικότητες
ISO 9001
ISO 27001
ISO 14001
ISO 45001

Πελάτες

Τομείς που εξυπηρετούμε

Η apt έχει αναπτύξει λύσεις σε ενα ευρύ πεδίο τομέων. Η εμπειρία μας σε συγκεκριμένους τομείς, επιχειρηματικές διαδικασίες και η εξοικείωσή μας με εξειδικευμένη ορολογία μας καθιστούν κατάλληλους για την ανάπτυξη λύσεων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εκάστοτε εταιρείας.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με μικρούς και μεγάλους οργανισμούς ως συνεργάτης τους για την ανάπτυξη λύσεων και νέων τεχνολογιών. Από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό της εφαρμογής, την έναρξη και τη συνεχή υποστήριξή της, η apt έχει την ικανότητα, το ταλέντο και τους εξειδικευμένους πόρους για να παράσχει επιτυχημένα εταιρικά αποτελέσματα.

Οι Υπηρεσίες μας

Η apt, ο έμπιστος τεχνολογικός σας συνεργάτης, θα παράσχει στον οργανισμό σας τις υπηρεσίες και την εμπειρία που χρειάζεστε.

Οι Λύσεις μας

Παράγουμε και υποστηρίζουμε αξιόπιστα και ισχυρά λογισμικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας.

BTS

Το Σύστημα Κρατήσεων και Εισιτηρίων (Booking & Ticketing System (BTS)) της apt είναι ένα ισχυρό σύστημα κρατήσεων και διαχείρισης εισιτηρίων το οποίο αρχικά αναπτύχθηκε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες της ακτοπλοΐας.

FRAMEWORKS

Το Frameworks είναι μία end-to-end επαγγελματική εφαρμογή για την ψηφιοποίηση, τη διαχείριση και τον έλεγχο της συμμόρφωσης της εταιρείας με τους ναυτιλιακούς κώδικες (ISM, ISPS, MLC κλπ.).

AQUA Marina

Το AQUA Marina, είναι μία προηγμένη λύση ψηφιακής μεταμόρφωσης που εφαρμόζεται στις Μαρίνες μονής και πολλαπλής ιδιοκτησίας, διευκολύνοντας και αυτοματοποιώντας τις καθημερινές τους λειτουργίες.

EasyGuideApp

EasyGuideApp είναι μία μοναδική εφαρμογή /οδηγός για την εξερεύνηση του αρχαίου κόσμου.

addAPT

Το addAPT είναι ένα σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης για την πλήρη ψηφιοποίηση της επιχείρησης σας. Είναι ικανό να ενσωματώσει οποιαδήποτε εφαρμογή τρίτου μέρους και βάσης δεδομένων, να λειτουργήσει ως το μοναδικό σημείο αναφοράς παρέχοντας αναφορές και στοιχεία σε πραγματικό χρόνο, να συνεισφέρει στη λήψη αποφάσεων με βάση τα δεδομένα και να κινητοποιήσει υπάρχουσες επενδύσεις/εγκαταστάσεις λογισμικού.

Επικοινωνία

    Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε στην αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.