Ποιοι Είμαστε

Είμαστε μια εταιρεία τεχνολογίας με έδρα την Αθήνα, που ιδρύθηκε το 2000.

Έχουμε ένα μεγάλο εύρος τεχνικών δεξιοτήτων και μια ευέλικτη προσέγγιση σε κάθε έργο. Οι ειδικοί μας έχουν εκτεταμένη εμπειρία στην ανάπτυξη σύνθετων λύσεων πληροφορικής.

Εστιάζουμε σε ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής απόδοσης για Μεγάλες/Μεσαίες Επιχειρήσεις και το Δημόσιο Τομέα. Οι κύριες δραστηριότητές μας περιλαμβάνουν Σχεδιασμό. Ανάπτυξη Λογισμικού/Εφαρμογών, Υπηρεσίες Υποστήριξης Υποδομών, Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Ψηφιακού Μετασχηματισμού

Η αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να ανταποκριθούν στις επιχειρηματικές τους ανάγκες παρέχοντας καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις.
Εκτιμούμε τη δημιουργικότητα και τη συνεργασία. Οι ιδέες μοιράζονται και ο καθένας συνεισφέρει σε ατομική βάση για έναν κοινό στόχο.
Σε ευθυγράμμιση με τους μεγάλους τεχνολογικούς συνεργάτες μας και ακολουθώντας υψηλά πρότυπα εσωτερικών και εξωτερικών διαδικασιών, προχωράμε με πελατοκεντρική προσέγγιση.

Οι Υπηρεσίες μας

Η apt, ο έμπιστος τεχνολογικός σας συνεργάτης, θα παράσχει στον οργανισμό σας τις υπηρεσίες και την εμπειρία που χρειάζεστε.

Προϊόντα

Παράγουμε και υποστηρίζουμε αξιόπιστα και ισχυρά λογισμικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας.

Captain

Το Captain είναι ένα web-based λογισμικό Advanced Planning and Scheduling (APS) που αντικαθιστά excel spreadsheetsπου χρησιμοποιούνται συχνά στον προγραμματισμό παραγωγής.

Frameworks

Το Frameworks είναι μία end-to-end επαγγελματική εφαρμογή για την ψηφιοποίηση, τη διαχείριση και τον έλεγχο της συμμόρφωσης της εταιρείας με τους ναυτιλιακούς κώδικες (ISM, ISPS, MLC κλπ.).

addAPT

Το addAPT είναι ένα σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης για την πλήρη ψηφιοποίηση της επιχείρησης σας. Είναι ικανό να ενσωματώσει οποιαδήποτε εφαρμογή τρίτου μέρους και βάσης δεδομένων...

BTS

Το Σύστημα Κρατήσεων και Εισιτηρίων (Booking & Ticketing System (BTS)) της apt είναι ένα ισχυρό σύστημα κρατήσεων και διαχείρισης εισιτηρίων το οποίο αρχικά αναπτύχθηκε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες ...

Πελάτες

Επικοινωνία

    Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε στην αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από αυτή την ιστοσελίδα.